Werkt u lange dagen en wilt u ervan verzekerd zijn dat uw zoon of dochter op zo’n dag in goed en veilig gezelschap is? Kies dan voor de dagopvang in Tholen van Stadzicht Kinderopvang. U kunt uw kind zorgeloos een dag bij mij achterlaten en ik zal ervoor zorgen dat deze dag zo goed mogelijk verloopt. Dankzij mijn persoonlijke en kindgerichte aanpak en de kleinschaligheid van mijn gastouderopvang, krijgt uw kind alle aandacht die het nodig heeft.

Opvang voor jonge kinderen

Wanneer u uw kind een gehele dag naar de kinderopvang wilt brengen, zijn ze bij mij van harte welkom. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met het schema van uw kind. Omdat oudere kinderen in de meeste gevallen overdag naar school gaan, zijn het vooral baby’s en peuters die voor dagopvang in aanmerking komen. Juist die jonge kinderen hebben vaak nog een vast slaap- en eetritme waar zij zich aan moeten houden. Bij mij is dat geen enkel probleem. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw kind zoveel mogelijk zijn of haar normale gewoontes kan blijven aanhouden dankzij mijn kindgerelateerde werkwijze.

De dagindeling

Overdag onderneem ik verschillende leuke activiteiten in de peuteropvang in Tholen. Deze zijn vaak gekoppeld aan een specifiek thema. Als het herfst is, neem ik de kinderen bijvoorbeeld mee naar het bos om verschillende blaadjes te zoeken en in de kerstperiode knutselen we de mooiste versieringen voor in de kerstboom. Welk seizoen het dus ook is, ik zorg ervoor dat uw kind een fijne dag heeft.

Bent u geïnteresseerd in de dagopvang of wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Ik ben van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 06-83369011 of via het contactformulier bovenaan de pagina. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken, zodat ik al uw vragen kan beantwoorden.