Werkt u fulltime en is het daardoor lastig om uw kind na school op te vangen? Of moet u vroeg beginnen op uw werk en zoekt u ’s ochtends een plek om uw kind heen te brengen vóór de school begint? Voor buitenschoolse opvang in Tholen bent u bij Stadzicht Kinderopvang aan het juiste adres. Ik ben toegankelijk, actief en origineel, en zorg voortdurend dat uw kind het aan niks ontbreekt.

Naschoolse opvang

Als uw kind naar de naschoolse opvang gaat, houd ik in de meeste gevallen een vaste indeling aan. Eerst gaan we lekker iets eten en drinken, daarna gaan we samen creatief aan de slag. Vaak knutselen we iets, maar het kan ook voorkomen dat ik samen met de kinderen een andere leuke activiteit bedenk. Vervolgens neem ik de kinderen mee naar buiten waar ze kunnen spelen of waar ze leuke spelletjes met elkaar kunnen doen. Voor al deze activiteiten werk ik altijd met thema’s die passen bij de tijd van het jaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Sinterklaas, Kerst of Pasen. Elk thema duurt twee weken en de activiteiten die we in die weken ondernemen sluiten uiteraard bij het thema aan.

Voorschoolse opvang

Indien gewenst bied ik tevens voorschoolse opvang in Tholen. Deze buitenschoolse opvang is zeer flexibel. De activiteiten die ondernomen worden zijn afhankelijk van hoe laat u uw kind onderbrengt en wat uw wensen, maar ook de wensen van het kind zijn. U kunt altijd contact met mij opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in de buitenschoolse opvang van Stadzicht Kinderopvang? Neem vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 06-83369011 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Ik hoop u snel te spreken!