Hebben uw kinderen binnenkort schoolvakantie en kunt u geen vrij krijgen? Laat uw kind met een gerust hart achter bij de vakantieopvang in Tholen van Stadzicht Kinderopvang. Ik kan u garanderen dat het uw kind aan niks ontbreekt en dat uw kind zoveel mogelijk hetzelfde dagelijkse ritme aanhoudt als thuis. Zo kunt u zorgeloos naar uw werk en bent u ervan verzekerd dat uw kind zich prima vermaakt!

Hoe ziet de opvang tijdens schoolvakanties eruit?

De vakantieopvang is niet gebonden aan een specifieke tijdsduur. U kunt uw kind voor een dag brengen of de gehele vakantie bij mij laten genieten van leuke activiteiten. In overleg is het zelfs mogelijk om uw kleine een nachtje te laten slapen wanneer dit beter uitkomt. Breng uw kind voor uw werk naar mij toe en haal hem of haar weer op als u klaar bent. De opvang tijdens schoolvakanties bied ik rond vakantieperiodes zo’n twee weken aan. Het voordeel van mij inschakelen als uw gastouder is dat uw kind zoveel mogelijk in zijn of haar dagelijkse ritme blijft. Het eten – en eventueel het slapen – gebeurt op vaste tijden. Bovendien zijn er regelmatig andere kinderen om gezellig mee te spelen.

Opvang met een thema

Aan de opvang tijdens schoolvrije dagen koppel ik altijd een thema. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met het soort vakantie, met een bepaald land of een bepaald seizoen. Alle activiteiten die we ondernemen gedurende de opvang, zijn toegespitst op een van deze thema’s; erg leuk én leerzaam voor uw kind!

Zoekt u een betrouwbare, gezellige en goed georganiseerde opvang voor uw kind tijdens schoolvakanties? Maak vandaag nog een afspraak met Stadzicht Kinderopvang in Tholen voor uw vakantieopvang. Bel naar 06-83369011 of vul het contactformulier bovenaan de pagina in. Ik zorg dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!