Werkt u in de nachtdienst en moet u overdag zorgen dat u genoeg rust krijgt? Of bent u voor uw werk genoodzaakt een overnachting in een hotel te nemen? Gelukkig kunt u bij Stadzicht Kinderopvang terecht voor 24-uursopvang in Tholen. Ik zorg ervoor dat het uw kind aan niets ontbreekt en dat hij zijn of zij haar normale ritme aanhoudt.

Wat de opvang inhoudt

Wanneer u uw kind opgeeft voor de 24-uursopvang is dat een combinatie van dagopvang met buitenschoolse opvang en een overnachting. Ik maak er dan samen met uw kind een gezellig logeerpartijtje van. De tijd waarop u uw kind bij mij brengt en weer op komt halen gaat volledig in overleg. Hier ben ik uiterst flexibel in.

Vanaf het moment dat u uw kind heeft gebracht, neem ik u alle zorgen uit handen. Ik zorg ervoor dat uw kind zijn normale eet- en slaapritme aanhoudt en dat hij of zij ’s avonds een lekkere warme maaltijd voorgeschoteld krijgt.

Originele activiteiten

Gedurende de flexibele kinderopvang onderneem ik diverse leuke en originele activiteiten waarbij we zowel binnen als buiten zullen zijn. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om lekker te spelen met andere kindjes waar ik op dat moment op moet passen. Ik ga graag aan de slag met een bijpassend thema dat elke twee weken wisselt. In de decemberperiode zullen we bijvoorbeeld activiteiten ondernemen omtrent Sinterklaas of Kerst en in de zomer krijgen alle activiteiten een zomers tintje.

Wilt u meer informatie ontvangen over de 24-uursopvang of direct een afspraak maken met Stadzicht Kinderopvang in Tholen? U komt eenvoudig met mij in contact door te bellen naar 06-83369011 of door een bericht achter te laten via het contactformulier bovenaan de pagina. In dat geval contacteer ik u zo snel mogelijk.